Nyhetsbrevet för dig som är intresserad av insperation, trender och tips


25 år med Attityd! 

Det är riktigt länge det. Tänk så många vi mött och så många uppdrag vi gjort sedan vi startade på luciadagen 1995. Vår drivkraft är och har alltid varit att vi ska göra skillnad för dig som kund. Vi har genom åren skapat oss många goda relationer med kunder som vi värnar om. I detta nyhetsbrev får du läsa om en av dem. Tillsammans med Johan Hammarström på Carlhag har vi genomfört flera undersökningar för nya insikter om såväl medarbetare som kunder. 

En annan drivkraft för oss på Attityd är att fortsätta utvecklas. Både som organisation och som individer. Just nu förkovrar vi oss inom normkritikområdet samtidigt som vi utvecklar en ny webbplats. Så håll utkik inom kort - det väntas succé! Nu mot 25 år till.

Hälsning,


Kundcase: Carlhag

2015 genomförde vi tillsammans med Carlhag den första medarbetarundersökningen. Sedan dess har vi arbetat tillsammans vid flera tillfällen för att undersöka vad deras medarbetare tycker om sin arbetssituation.

- Oftast har man en personlig uppfattning om hur det är, men det är inte alltid den stämmer. Genom undersökningarna har vi kunnat hittat gemensamma värderingar för hela verksamheten, berättar Johan Hammarström vd på Carlhag.

Läs hela artikeln här>> 


3 kreativa sätt att presentera resultat

Hur presenterar man ett resultat som väcker intresse för målgruppen? Ibland är det värt att tänka utanför boxen för att få den bästa effekten. Vi delar med oss av tre olika senarium där vi har valt att redovisa ett resultat på ett mer kreativt sätt.

Ta del av alla våra tips

Normutveckling för insikter om jämnlikhet och jämnställdhet

Med hjälp av Region Värmlands omställningscheckar har vi på Attityd börjat arbetet med att ställa om i verksamheten till följd av covid-19. Vi genomgår en långsiktig normutveckling tillsammans med Up is down där Nina Kask står för den casebaserade lärprocessen. 

Läs hela artikeln här>>

Vikten av långsiktiga medarbetarundersökningar

I kundcaset med Carlhag får du läsa om hur de arbetar med att kontinuerligt undersöka vad medarbetarna anser om sin arbetssituation. I denna artikel delar Linn Nilsson, projektledare och delägare i Attityd med sig av sina erfarenheter om varför organisationer bör arbeta med långsiktiga medarbetarundersökningar.

Ta del av Linns råd här>>


Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss, oavsett om det gäller framtida samarbeten eller en kopp kaffe. Du är alltid välkommen till oss på Attityd. Kontakta oss>>


facebooklinkedinhomepage

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!