Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ni kan tro att kontoret har varit svårframkomligt de senaste veckorna!

Hyllorna med nyheter har fullkomligt svämmat över av papperskollektioner och tillbehör, nya cardstockfärger, höst- och julserier, dekorationer, band och snören, stickers och stämplar! För att ta sig fram mellan fototält, skrivbord och lunchrum har vi fått göra svanhopp och tå-topp-dans mellan högar av höstnyheter! Men oj så roligt vi har det! Nästan som julafton! 😂 

Missa inte alla 600 nyheter som kommit i augusti!

Låt sensommarens älvor flytta in!

Sätt ihop och dekorera ditt eget trähus! Måla med t.ex. Plus Color hobbyfärg, och dekorera efter egen fantasi med blommor, gardiner, tavlor och mycket mer!

Höjd: 24 cm

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 augusti 2020 eller så långt lagret räcker.


Passande miniatyr-tillbehör i trä

Miniatyr Utedass 36 kr

Miniatyr Solstol 29 kr

Miniatyr Vagga 29 kr

Trädgårdsredskap 36 kr

Miniatyr Skottkärra 29 kr

Miniatyr Köksredskap 43 kr

Se hela vårt stora utbud av miniatyr-föremål i butiken...

Arctic Antarctic

Classic Christmas

Pink Christmas

Winter Tales

Vackra mönsterpapper med stor detaljrikedom, fantasifulla motiv och underbart välkombinerade färger som ger det lilla extra på alla dina kreativa projekt! Kombinera papperna med stämplar, schabloner, die cuts och decoupagepapper.

Permanenta tuschpennor som passar inom alla områden av konst, design och hobby. De används likväl av arkitekter, serietecknare och manga illustratörer som av rena nybörjare. De är också mycket bra till scrapbooking och färgläggning av stämpelmotiv.

Mid Tones 6 st 179 kr

Manga Set 13 st 349 kr

Neutral Tones 6 st 179 kr

Se fler set av Promarker-pennor i butiken

Fantasifulla stämplar från Pink Ink Design. Dessa stämplar är gjorda av transparent akryl av högsta kvalitet, och kan färgläggas med t.ex. Promarker, färgpennor, distress marker eller distress refill. 

Se alla 8 stämpel-set i butiken...

En embossingfolder är en ficka i hårdplast, med präglat mönster. Ger textur och en upphöjd effekt på ditt papper när du stansar genom en stansmaskin, t.ex. Big Shot, Sunlit eller Cuttlebug.

Se alla 25 motiv i butiken...

Roliga figur-formar för alla tillfällen!

Vi har fått hem flera roliga och användbara set av utsticksformar som passar perfekt till lufttorkande lera, Silk Clay, Cernit, Fimo-lera m.m. Kan också användas vid bakning till bland annat pepparkaksdeg, fondant, sockerpasta och marsipan.

Se alla set och motiv i butiken...


Stansa texter, siffror och namn i lera, kakor, marsipan och sockerpasta!

Cookie Press Set 49:-

Stämpelset, i form av utstick-stansar, med bokstäver och siffror till lera. Passar till Silk Clay, Cernit, Fimo-lera m.m. Kan också användas vid bakning till bland annat fondant, sockerpasta och marsipan. Bokstäverna placeras på en metall-linjal, och pressas sedan ner i leran för att göra ett rakt och jämnt avtryck. Bokstäverna är 6 mm höga.

Rapsvax 1 kg - 100% Eco Friendly 179:-

Vi kallar det för "mys-pyssel". Låt det varma skenet från ren rapsvax lysa upp tillvaron när vi nu går mot mörkare tider. Att smälta vax i glasburkar är enkelt, roligt och vackert. Smält vaxen i vattenbad, tillsätt eventuellt doft och färg, och låt stelna med en veke i en glasburk. Klart!


Dekorativa Tillbehör för säsongens pyssel

Torkad apelsin, 5 skivor 22 kr

Anisstjärnor 10 st 22:-

Kanelstänger 5 st, 22 kr

Äkta Nötter, 25 gram 22 kr

Ekollon, 12 st, 22 kr.

Lärkkottar 12 st, 22 kr

Papperna från Florence har fylliga och härliga färger som passar perfekt i dina scrapalbum, vid korttillverkning och annat pyssel. Den perfekta grunden till din scrapping! Kraftig, enfärgad kartong, 216 g. Alla cardstock är syra- och ligninfria.

Nu finns storpack på svart och vit cardstock!

Välj mellan slät yta eller canvasstruktur.

100 ark för 439 kr
Endast 4,39 kr/st

100 ark för 439 kr
Endast 4,39 kr/st

Scrapbookingpapper från Craft Smith i soliga Kalifornien! Glada, livfulla papper med mycket mönster och färg, gärna med inslag av metallisk folie och många detaljer. Pappersblocken innehåller 48 enkelsidiga ark.


Supersöta mönstrade papper från Doodlebug, som passar perfekt i ett bebisalbum, som dopinbjudningar eller grattiskort till den nyfödda familjemedlemmen. Matcha papperna med stämplar, dies, pärlor, stickers, die cuts och dekorationstejp.

Alla Playbox produkter uppfyller EUs standard för leksaker och relevanta skolprodukter lever dessutom upp till kraven för en giftfri förskola. Playbox sortiment ska väcka lusten att pyssla och utvecklas, och visst kan vi hålla med om att sortimentet från Playbox är lockande för alla kreativa små pysslare!

Se vad som händer i bloggen!

Våra duktiga inspiratörer samlar sig inför höstsäsongen som nu drar igång! Se de senaste pysselprojekten och steg-för-steg-beskrivningar i bloggen! Varmt välkommen att inspireras!

Receptbok i form av en sockersöt tårtbit av Nettan.

Handsydda doftande jute-påsar med lavendel, av Martina.

ATC-kort med havstema av Rose.

Runt kort med Lawn Fawn-dies och stämplar av Cattie.

Just nu har vi över 300 prissänkta produkter i  REA-Kategorin! Som Guldkund får du 10% rabatt utöver det redan låga rea-priset!! Bra va?!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail via kontaktformuläretoch uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad till guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och färgavvikelser.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!