Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

"Miles Apart" är en ny, välgjord papperskollektion från Maja Design som är helt rätt i tiden. Alla känner vi någon som vi saknar, eller längtar efter att få träffa. Även små avstånd kan ibland kännas som miles apart.


Hel kollektion 12"x12", 18 ark. 249 kr.

Paper Pads 6"x6", 36 ark. 99 kr

Monochcrome Paket 12"x12", 6 ark. 59 kr

Singel-papper 12"x12". 14 kr/st.

OBS! Att använda rispapper kan vara beroendeframkallande! Det är enkelt, roligt och resultatet blir kanonsnyggt! Det är inte ovanligt att ökat decoupage-användande leder till många nya projekt, och vi står ej för eventuell mani av kreativt skapande!

Se fler motiv i webbshoppen!

Stamperia är en italiensk hobby- och pysseltillverkare som startade redan 1995 med decoupage och rispapper. Deras vackra papper har blivit kända över hela världen och varunamnet är nu en stor favorit hos många scrappare. 

Matcha med tillhörande die cuts!

NEJ!! Man kan inte få för många scrapbooking-papper! Så är det. Man måsta ha valmöjligheter hemma. Och gärna minst två matchande cardstock till alla mönstrade ark. Det är en bonus om det även finns stickers eller dies cuts i samma stil och motiv. Och stämplar. Och dies. Och blommor. Och chipboard... Inga konstigheter.

Se fler papper i webbshoppen!

Prima bjuder på somriga nyheter i två nya kollektioner! Paper pads finns i både 12"x12" och 6"x6", samt med matchande blommor och chipboard.

Se alla Primas nyheter i webbshoppen!

Stämpla och färglägg med valfria pennor, distress, akvarell eller färgpennor. Tänk på att använda en vattenfast stämpeldyna till konturerna om du tillför vatten vid färgläggningen. T.ex. Jet Black från Staz On.

Se fler stämplar och tillhörande dies i webbshoppen!

Missa inte alla nyheter som kommit senaste veckan!

Just nu har vi över 300 prissänkta produkter i  REA-Kategorin! Som Guldkund får du 10% rabatt utöver det redan låga rea-priset!! Bra va?!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail via kontaktformuläretoch uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad till guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och färgavvikelser.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!