Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


Smärta är inte alltid en varningssignal


Morsdag - ge bort en present som får henne att må bra

Det kan ibland kännas som en dålig idé att träna när du har ont eller är nedstämd men det är faktiskt då du behöver det som mest.

Att vara i rörelse är oerhört viktigt då det stimulerar kroppens läkning.Forskning visar att det går att träna sig frisk från många av de vanligaste åkommorna.

Men nuturligtvis ska du träna med de övningar som är rätt för just dina besvär. Tänk hellre lite och ofta än mycket och sällan. Här kommer ett citat från en kund, som jag gärna delar med mig av idag.

I höstas hade jag ont i höften och ont i ryggen. Och eftersom jag gillar att jobba i trädgården och ta hand om huset så begränsade smärtan mig. Eftersom jag kände till PT Hemma sedan tidigare så kontaktade jag Annika. Vi började träna och jag fick ett träningsprogram som stärkte både rygg och ben. Dessutom fick jag laser* och på några veckor var smärtan nästan helt borta!

Nu tränar jag 3 ggr i veckan och tänker fortsätta med det. / Göran

* Medicinsk laser är en behandlingsform där laserljus strålas in mot skadad vävnad och stimulerar kroppens läkande förmåga.Läs mer här

Erbjudande: Mor får boka ett telefon- eller videosamtal för rådgivning – om vad hon behöver/vill/kan göra (verbal screening) med uppföljning fysiskt alt. digitalt i 45 min med tester och förslag på övningar.
Pris 495:- (presentkort)

Kontakta oss på info@pthemma.se alt på hemsidan eller ring 070 - 867 07 13


För fortsatt träning erbjuds mamma träning med PT Hemma 5 eller 10 ggr med 10% rabatt. Fysiska möten innanför tullarna, i Österåker samt i Täby. I övriga Sverige – digitalt via Facetime eller Zoom.

Varför inte ge mamma en vältränad pappa? 😊 Boka en träningsstund tillsammans!                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy