Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyheter från Destinationsutveckling Sörmland

AUGUSTI 2020

Ny hemsida lanserad

Lanseringen av nya destinationsutveckling.com är ett första steg att, tillsammans med besöksnäringen och kommunerna samlas tydligare kring Sveriges Slottsdestination. 

Sveriges Slottsdestination är en del av Destinationsutveckling Sörmland och ingår i det regionala turismuppdraget. Stua processleder uppdraget som ägs av Region Sörmland. Sörmland ska ta en unik position som Sveriges Slottsdestination, genom att utveckla det vi redan har och som är unikt. Regionens tillgång av 400 slott, gods och gårdar är en unik anledning att besöka Sörmland.


Hitta oss på Facebook

I Facebookgruppen delas tips, idéer och inspiration samt förfrågningar att utveckla produktidéer tillsammans med andra företag.  

Läs mer

Lärplattformen

I lärplattformen får du som företagare inom besöksnäringen i Sörmland tillgång till kurser och annat kostnadsfritt material.

Registrera dig här


Utveckla ditt företag

Behöver du rådgivning inom produktutveckling eller digitalisering? Boka in en kostnadsfri rådgivning.

Läs mer

Save the date

Den 30 sep arrangerar Stua ett webbseminarie. Hur påverkades besöksnäringen i Sörmland av Covid-19? Företag delar med sig av sina utmaningar och lärdomar. 

Hitta fler datum i kalendern


Är ditt företag i besöksnäringen intresserat av att delta i kurser online?

Stua tar nu emot intresseanmälningar från företag i besöksnäringen, som fr o m i höst vill delta i e-kurser, workshops och livesändningar med interaktion i olika ämnen. Utbildningarna ska matcha företagens och personalens behov, och ge ökad kunskap kring t ex scenarioplanering, marknader, målgrupper, försäljning, digitaliseringens möjligheter för snabbare förändringar och omställning nu och i framtiden.

Låter det intressant? Hör av dig, så blir du kontaktad för en intresseanmälan: stua@stua.se, tel 0155-222770

Läs mer om projektet

Prenumerera på vårt RSS-flöde för fler nyheter

Besök oss på eller följ oss i våra sociala kanaler.

homepagefacebookyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.