Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hallå semester-Sverige!

Vi på Kristinas Scrapbooking hoppas att du är mitt uppe i en härlig sommar, med sol, bad och pyssel!

Vi skickar dina ordrar som vanligt hela sommaren, och vill förse dig med mängder av inspiration för att maxa ledigheten med kreativt pyssel! 

Här ligger vi inte på latsidan, inte! Vi får hem nya leveranser varje dag med nytt och fräscht från de största tillverkarna inom scrapbooking- och pysselbranschen! I det här brevet visar vi utvalda gobitar från månadens nyhetskategori.

Silverfärgat Pärlband 15:- /m

Silverfärgat Pärlband 15:- /m

Silverfärgat Pärlband 15:- /m

Embossingfön Rosa 299:-

Jig Board för wire-mönster 79:-

Cardboard-Album 16x16 cm 119:-

Glitterpulver - Laser Gold - 19:-

Clearstamps Ice Cream 59:-

Scrapbooking Album Snapload 229:-

Kom igång med decoupage!

Decoupage-papper, eller rispapper, är ett mycket tunt papperark med dekorativa motiv, som kan fästas på, i princip, allt! Träaskar, plastlådor, stenar från trädgården, kartong, glas, porslin, frigolit, stengods m.m. Det enda som behövs är decoupagelack, som funger både som lim och lack, samt decouapgepapper.

(Exempelbild från Stamperias blogg)

Till Stamperias fina decoupage-papper rekommenderar vi ett decoupagelim. Detta lim finns i både blank och matt finish, och ska appliceras med bred pensel både under och över ditt decoupage-ark.


Vi har i dagarna fått hem blanka, fina berlocker för halsband och armband. Sätt in valfritt motiv i berlocken, t.ex. en cirkel av mönstrat papper, eller ett foto, så som exempelbilden visar, och avsluta med ett självhäftande lock av epoxy. Finns i tre olika storlekar; 15, 20 och 25 mm.

Roliga och användbara schabloner med måtten 15x15 cm, från "The Crafter's Workshop". Passar utmärkt till de flesta material såsom papper, tyg, trä, canvas m.m. Arket är tunt och böjbart vilket gör det enkelt att arbeta med. Spraymåla, dutta med svamp eller fyll i med penna, eller pensel. Se alla nya modeller i webbshoppen:

Sätt lite färg på vardagen med hobbyfärg från A-Color! Ett stort set i 15 olika färger á 500 ml, med underbart vacker pärlemoeffekt! Denna färg lämpar sig bland annat till Pouring Paint-teknik, men kan också användas som vanlig målarfärg på canvastavlor, papp och kartong.

Erbjudandet gäller t.o.m måndag 27 juli 2020


Enkel steg för steg med Pouring Paint:

1. Blanda akrylfärg och pouring fluid-vätska

2. Håll muggen mot canvastavlan.

3. Släpp!

Bra att ha vid Pouring Paint-tekniken:

Tunna metalldies från Skånska Rox Stamps. Perfekt till handgjorda kort för kreativa kortmakare och scrappare! Stansa ut figuren i mönstrat eller enfärgat papper med din stansmaskin.

Silikonstämplar (clearstamps) från Nellie Snellen. Vackra rosen-motiv till handgjorda scrapbookingkort m.m. Till clearstamps behövs ett akrylblock och valfri färgdyna. Tips! Använd en stämpelpressnär du stämplar, för ett mer exakt och fint resultat.

Craft o Clock är en polsk papperstillverkare med kvalitativa 250 grams mönstrade papper, perfekt till scrapbooking, korttillverkning och papperspyssel.

Reprint bjuder på tre nya papperskollektioner som är perfekta till bröllop, fest och semester! Dubbelsidiga scrapbooking-papper av kraftig 200-grams kartong. Finns i lösa singel-papper, samt papperspack i 12"x12" och 6"x6".

Nu slår vi klackarna i taket och njuter av en härlig kollektion från Doodlebug! Inspirerad av fest och kalas i klara färger med motiv bestående av kakor, ballonger och presenter. Till serierna tillhör papper, stickers, stämplar, dies, band och färdigutskurna die cuts. Perfekt till grattiskort, minialbum, albumlayouter och dekoration av t.ex. askar och presentlådor.

Rean är nypåfylld och uppdaterad! Just nu har vi över 400 prissänkta produkter i  REA-Kategorin!

Se mer av "Sommardukning med marint tema" av inspiratör Martina!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail via kontaktformuläretoch uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad till guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och färgavvikelser.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!