Nyhetsbrevet för dig som är intresserad av att vilja veta mer


Välkommen tillbaka!

Fågelkvitter, sandstränder och lugnet från en sval bris är sommaren i dess bästa form, och det som fått oss att ladda om batterierna. Vi hoppas att du har njutit av alla härligheter som en sommar har att erbjuda och att du är lika peppad som oss på att möta nya utmaningar.  

Hos oss på Attityd har verksamheten dragit igång och vi ser framemot höstens uppdrag. 

I detta nyhetsbrev får du ta del av olika utmaningar som projekt ställs inför vad gällande hållbarhet, hur man bör tänka när man bjuder in deltagare till en workshop och projektet KBV som drivs av Visit Värmland. Sen presenterar vi även vår nya praktikant! 

Välkommen tillbaka till vardagen, hälsningar,

Kundcase: Visit Värmland

Visit Värmland har under snart tre års tid bedrivit EU-projektet Konkurrenskraftig Besöksnäring Värmland (KBV) med målsättningen att höja konkurrenskraften i Värmland. Vi på Attityd har genom rollen som löpande utvärderare följt upp och bistått med information genom bland annat intervjuer och workshops med styrelsegruppen.

Läs hela artikeln här>>


Workshops - vilka bjuder vi in?

Det är lätt att tänka att man bjuder in projektgruppen eller närmaste arbetslaget när man ska göra en workshop. Men ibland är det värdefullt att se sig omkring, finns det personer utanför organisationen som är värdefull att inkluder?

Läs hela artikeln här>>

Att arbeta med hållbarhet i projekt

Att arbeta efter de tre hållbarhetsaspekterna - miljö, jämställdhet och mångfalt - är en utmaning i de flesta projekten. Det är vanligt att fastna vid det som är lätt att räkna på. Anna Staake delar med sig av hur hon arbetar för att utvärdera projektets hållbarhet. 

Läs hela artikeln här>>

Vi välkomnar Frida!

Under hösten kommer Frida från Samhällsanalytiker-programmet att göra sina 20 veckors praktik hos oss. Vilket vi är superglada för! 

-  Attityd verkar vara en arbetsplats där man aldrig slutar lära sig nya saker och det lockar mig allra mest. Jag ser fram emot alla nya kunskaper jag kommer samla på mig hos Attityd. 

Lär känna Frida bättre här>>

Attityd tipsar!

Vårt mål är att alla anställda ska genomföra Klimatkontos mätning för att få en uppskattning om sitt personliga klimatavtryck. Genom att uppmärksamma vår förbrukning av jordens resurser vill vi tillsammans kunna göra skillnad. Därför väljer vi att undersöka hur vi själva påverkar klimatet. Hur ser din klimatpåverkan ut? 

Gör din mätning här>>


Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss, oavsett om det gäller framtida sammarbeten eller en kopp kaffe. Du är alltid välkommen till oss på Attityd. Kontakta oss>>


facebooklinkedinhomepage

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!