Se alla 17 roliga stämplar i butiken!

Dubbelsidiga 12"x12" scrapbookingpapper från Reprint med klassiska studentmotiv. Perfekt till gratulationskort till den blivande studenten.

Se alla 28 nya motiv i butiken!

Underbara och noggrant laserutskurna die cuts i lätt böjlig chipboard. Otroliga detaljer som ger dina alster en fantastisk look. Figurerna kan målas och sprayas, eller färgas med t.ex. distress.

Nya serie från Stamperia! Vintage, baby och lite tuffare "teen age"-papper som passar perfekt till konfirmation och skolavslutning. Se fler motiv i butiken!

Tid för hemmapyssel och kreativt skapande

Nu i Corona-tider uppmanas vi att hålla oss hemma, och visst kan dagen bli lite långtråkig. Men misströsta icke! Vårt design-team står redo för nya pysselprojekt som garanterat sätter guldkant på vardagen!


Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail via kontaktformuläretoch uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad till guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och färgavvikelser.

Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!