I en minst sagt annorlunda tid, är det med stor glädje som vi ser hur människor runt omkring mig arbetar tillsammans för att göra det bästa av situationen. Vi får fantastiska mail från er kunder, som värmer och berör. Söner och döttrar som handlar pyssel åt äldre föräldrar i karantän, för att vardagen inte ska bli enformig. Mammor och pappor som vabbar, som önskar få pysseltips till en uttråkad 5-åring. Grannar och vänner som hämtar ut paket åt någon annan, då mottagaren är i riskgrupp och inte kan gå ut. Ja, till och med eldsjälar som köper elastiska snören och genomskinlig plast för att tillverka visir och munskydd till sjukvårdspersonal. Ni hjälps åt, har tålamod och överseende. Och med detta vill vi tacka er alla för ett fantastiskt arbete i en svår tid!

Handla varor för 200 kr och få en liten gåva i din order!

Skriv "Gåva" i meddelanderutan (ej i rabattfältet) så får du en överraskning i ditt paket.

Erbjudandet gäller t.o.m 26 april 2020.

Vi uppmanas alla att hålla oss hemma, och för en kreativ pysslare är det väl inga problem? I vår blogg hittar du mängder av inspiration för sköna hemmadagar! Vårt designteam har som vanligt alltid något nytt att bjuda på!

Minialbum av Stamperias serie Forest

Av inspiratör Cattie
Av inspiratör Cattie

Gjutna ramar av betong till fotohus

Av inspiratör Martina
Av inspiratör Martina

Kärleksfull dekoration till hemmet av pappbokstäver

Av inspiratör Sophie
Av inspiratör Sophie

Av inspiratör Nettan
Av inspiratör Nettan

Söta påsar med beskrivning

Av inspiratör Rose
Av inspiratör Rose

Vi älskar att ta hem nyheter! Men för att få plats med alla nyheter, måste vi även låta vissa produkter utgå! Passa på att fynda pyssel och hobby till riktigt låga priser i vår överfulla REA-kategori!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail viakontaktformuläretoch uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser.

Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!