NYHETSBREV FRÅN STUA |UTVECKLAR BESÖKSNÄRINGEN


Nu tar vi nästa steg i stödinsatsen!

Nästa vecka går vi in i en ny fas i stödinsatsen för besöksnäringen i Sörmland. Redan på torsdag den 7 maj publiceras flera instruktionsfilmer inom temat digitala kanler. Där går vi igenom olika verktyg och metoder på ett tydligt och pedagogiskt sätt, steg för steg hur du gör. 7 maj kommer filmer om Google my business, bokningsbarhet och kampanjer och annonsering via facebook och instagram.

Vi kommer framåt fortsätta publicera varje torsdag, vi börjar med fyra teman, digitala kanler; scenarioplanering; produkt, paketering, prissättning och kommunikation, storytelling, värdskap. 


Omsättningsstöd till krisdrabbade företag

Idag lanserade regeringen ytterligare ett stödpaket på 39 miljarder i omställningsstöd till företag under pandemin. Redan på måndag den 4 maj klockan 11 kommer vi att genomföra ett webbinarum. 

Nu har regeringen lagt fram ytterligare ett förslag som ska ge drabbade företag ett omsättningsstöd. Syftet är att stödet ska göra det möjligt för företag att överbrygga den akuta krisen och samtidigt underlätta för företag att ställa om och anpassa sin verksamhet. Välkommen till ett webbinar som handlar om detta stöd och hur du som företagare gör praktiskt för att söka stödet.


www.matchajobben.nu/sormland

Nu lanseras webbtjänsten matchajobben.nu i Sörmland. Tjänsten, som tagits fram på initiativ av Region Östergötland, hjälper regionens företag att hitta varandra. Där kan du som företagare lägga upp vad du erbjuder eller har behov av.


Stödinsats för besöksnäringen i Sörmland

Ring oss för att boka rådgivning: 0155-220 800 eller maila radgivning@stua.se

Du har väll inte missat att vi publicerar samtliga webbinarium i efterhand? Vi har annordnat webbinarium om finansierng, korttidspemittering, stresshantering och mycket mycket mer. Klicka på länken nedan för att ta del av dem. 


För tillfället har vi enbart digitala möten. Vill du ha ett digitalt möte eller veta mer om projekt och övriga insatser: Tel 0155-22 27 70, mejl stua@stua.se

Känner du dig inte helt hemma i den digitala världen så hjälper vi dig självklart koppla upp, eller erbjuder möte via telefon. Så fortsätt gärna höra av er, vi finns här, på det uppkopplade sätt som passar er!


Följ, gilla, dela STUA på

facebooklinkedinyoutubeinstagram