NYHETSBREV FRÅN STUA |UTVECKLAR BESÖKSNÄRINGEN


En annorlunda glad (?) påsk från STUA!

Ja, det kan tyckas märkligt att önska glad påsk just nu, men vi jobbar på, för att det ska finnas en levande besöksnäring nu och i framtiden! Efter påsk kommer vi berätta mer om hur vi satsar för framtiden.

Det innebär att det som planerats och kan genomföras, genomförs, men även att det vi gör har stärkts upp med en stödinsats för besöksnäringen. Längst ned i nyhetsbrevet kan du läsa lite mer om den och hitta länk.

Vi vill ändå önska en glad påsk! Vi kan göra skillnad tillsammans, både genom att lyssna på, och respektera rekommendationer, och genom att stötta lokal handel och besöksnäring!

Vi vill önska att många tänker om gällande påskägg, presenter och hur vi firar påsk i år. Även om vi inte just nu kan resa som vi brukar, kan vi visa vår uppskattning mot nära och kära och mot den besöksnäring, vi alla ofta som både privat- och yrkespersoner njuter så mycket av. 


Stödinsats för besöksnäringen i Sörmland

För att stötta dig som företagare inom besöksnäringen har STUA (Sörmlands turismutveckling AB) tillsammans med Almi företagspartner AB startat en hjälplinje för att ge akut stöd och rådgivning, finansierat av Region Sörmland. Vi finns här för dig och vi har ett stort nätverk som är beredda att ge dig akut stöd och rådgivning! 

Ring oss för att boka rådgivning: 0155-220 800 eller maila radgivning@stua.se


För tillfället har vi enbart digitala möten. Vill du ha ett digitalt möte eller veta mer om projekt och övriga insatser: Tel 0155-22 27 70, mejl stua@stua.se

Känner du dig inte helt hemma i den digitala världen så hjälper vi dig självklart koppla upp, eller erbjuder möte via telefon. Så fortsätt gärna höra av er, vi finns här, på det uppkopplade sätt som passar er!


Följ, gilla, dela STUA på

facebooklinkedinyoutubeinstagram