Nyhetsbrevet för dig som är intresserad av att veta mer


Skogen - den nya mötesplatsen

Den senaste månaden har varit omtumlande för många personer och verksamheter med anledning av Corona. Vi på Attityd följer Folkhälsomyndigheten och WHOs rekommendationer för att värna om allas hälsa och jobbar hemifrån till största del av arbetstiden. Eftersom vi under flera år byggt upp vår digitala infrastruktur, främst för att minska belastningen på miljön, har vi i stor utsträckning kunnat fortsätta vår verksamhet som vanligt.

Vi ställer inte in, vi ställer ut. Inbokade möten sker i största mån digitalt, men vi genomför också en hel del möten utomhus under förutsättning att alla är pigga och krya. Det går alldeles utmärkt att walk-and-talk eller hålla ett analysmöte kring en lägereld mitt i skogen! Fundera på vilka möten du kan ha utomhus den här veckan. Tänk bara på att hålla avstånd, avstå från att ta i hand och spara kramarna till ett senare tillfälle!

Vi på Attityd fortsätter att erbjuda workshops där vi tillsammans kan utveckla din verksamhet. Vi hjälper dig att identifiera problem, generera idéer och ta fram lösningar till hur du och din verksamhet kan gå vidare och ta nästa steg framåt. I de fall där digitalisering av ett möte inte lämpar sig för workshops får vi tänka om och hitta andra lösningar för att utveckla dina idéer. Kanske ses vi nästa gång med tallar, fågelkvitter och blå himmlen runt oss. 

Hälsningar,

Nina Englund, VD


Kundcase: Värmlands Museum

Besöksmäntingar birar till att utveckla verksamheter genom att fråga vad besökarna tycker. Det är precis vad Värmlands Museum har gjort, denna gång för att utvärdera vad besökarna tycker efter deras nyöppning.

Läs artikeln här>>

Attitydmodellen kvalitetssäkrar undersökningsprocessen

Anonymitet, personuppgifter och andra etiska riktlinjer är för att nämna några saker man måste ta hänsyn till innan, under och efter en undersökning. Med Attitydmodellen kvalitetssäkras hela undersökningsprocessen.

Läs artikeln här>>

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss, oavsett om det gäller framtida sammarbeten eller för en kaffe i vårsolen. Du är alltid välkommen till oss på Attityd. Kontakta oss>>


facebooklinkedinhomepage

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!