NYHETSBREV FRÅN STUA |UTVECKLAR BESÖKSNÄRINGEN


Snabbt stöd finns att få!

Vi förstår att det ibland är tufft att ta hjälp, men vi uppmuntrar alla företag i besöksnäringen att dra nytta av hjälpen som finns att tillgå. All rådgivning sker under sekretess och alla frågor är välkomna.
Har vi inte rådgivare inom ett specifikt område löser vi det snabbt! 

Signalerna vi får är att insatsen är välbehövlig och uppskattad, och bara på de få dagar insatsen varit tillgänglig, har ett 30-tal företag hört av sig och tagit hjälp via de rådgivare, som stödinsatsen bistår med. Dessa företag är stora som små, i alla besöksnäringens branscher, och beskriver att Corona-pandemin slår hårt.

Stödfunktionen är till stor del digital, och ska snabbt kunna identifiera de behov som finns och försöka hitta lösningar. Ett nära samarbete mellan alla parter ger snabbare insatser.


HJÄLP I CORONATIDER

Rådgivning under sekretess

Vi finns här för dig och vi har ett stort nätverk med rådgivare, som är beredda att ge dig akut stöd! Vi har samlat rådgivare med goda erfarenheter. Du kan läsa mer om våra rådgivare här. Tveka inte på att ta all hjälp du kan få.

Rådgivningen finansieras av Region Sörmland genom projeketet "Stödinsats för besöksnäringen i Sörmland" och är kostnadsfri för dig som företagare. Vi vill att du ska känna dig säker i kontakten med våra rådgivare, som har tystnadsplikt, och allt som diskuteras hanteras med sekretess!

För att boka rådgivning ring: 0155-220 800eller maila radgivning@stua.se. Vi finns här för dig, oavsett om du har en specifik fråga eller behöver ett bollplank. 


WEBBINARIUM

Webbinarium 1/4: Inställda evenemang och konferenser

I samarbete med Handelskammaren Mälardalen kan STUA presentera ett webbinar kring de frågor du som företagare och organisation har gällande de evenemang och konferenser som du måste ställa in eller att kunden avbokat. Våra jurister och affärsrådgivare informerar dig om vad som gäller med avbokningar, återbetalning till kunder och leverantörer.

Anmäl dig här

Webbinarium 3/4: Stöd och hjälp med finansiering

I samarbete med ALMI Stockholm-Sörmland, Sparbanken Rekarne och Sörmlands Sparbank.
Du som företagare kan få lån och rådgivning hos din företagsbank eller ALMI. På detta webbinarium kommer vi berätta och förklara vilka möjligheter som finns. Medverkar gör kreditchef på Sörmlands Sparbank, samt Thomas Orrung för Almi Företagspartner Sörmland. 

Anmäl dig här


För dig som inte kunnat se webbinarier live!

Vi arbetar ständigt för att presentera fler relevanta webbinarium. Håll utkik på vår webbinarsida där vi löpande presenterar nya webbinarium så snart vi planerat in dem. Vi vet att hjälpen behövs snarast och därför planeras webbinarier ibland med kort framförhållning. 

Men var inte ledsen om du missar ett webbinar som du ville se, vi laddar upp tidigare webbinarium så de går att kolla på igen. 


För tillfället har vi enbart digitala möten. Vill du ha ett digitalt möte eller veta mer om projekt och övriga insatser: Tel 0155-22 27 70, mejl stua@stua.se

Känner du dig inte helt hemma i den digitala världen så hjälper vi dig självklart koppla upp, eller erbjuder möte via telefon. Så fortsätt gärna höra av er, vi finns här, på det uppkopplade sätt som passar er!


Följ, gilla, dela STUA på

facebooklinkedinyoutubeinstagram