Nyhetsbrevet för dig som är intresserad av att vilja veta mer


Välkommen till våra nya lokaler!

Efter 20 fina år i Inre hamn har vi nu tagit vårt pick och pack och flyttat in till nya lokaler med utsikt över torget. På de cirka 100 kvadratmeterna har vi maximerat ytan med nio arbetsplatser, ett konferensrum, ett mötesrum, ett mindre kontor, kök och toalett. Trots det har vi ändå lyckats med att få en luftig och trivsam arbetsmiljö. Kanske är det glasdörrarna och de pastellgröna väggarna som bidrar till harmonin.  

För oss har det varit viktigt att tänka hållbart genom hela flytten. Men det har inte alltid varit lätt att ta hänsyn till både de sociala, ekonomiska och miljömässiga aspekterna. Klicka dig vidare till vårt blogginlägg om hur det gick för oss att flytta hållbart här

Känner du att detta var en alldeles för snål beskrivning av vårt nya kontor? Då är du varmt välkommen förbi när vi håller öppet hus den 6 mars. Vi bjuder på snittar och bubbel, välkommen!  

Hälsningar,


Kundcase: Utvärdering bidrog till nya projekt för IUC 

IUS Stål & Verkstad har under tre års tid bedrivit projektet STIVI (steg för innovation i Värmländsk industri) som innefattar att de genom en bredd av aktiviteter ska bidra med ökad innovationskraft till små och medelstora företag inom stål- och verkstadsindustrin. Attityd har varit med och följt projektet som utvärderare. 

- Vi har löpande analyserat projektets utmaningar och svagheter tillsammans med Attityd och har därefter kunnat adressera dessa på tidigt stadium. Detta gör att vi har kunnat justera projektet löpande mot uppsatta mål, säger Mattias Säfström, projektledare för STIVI. 

Läs hela artikeln här>>

Utvärderingar: vad är det?

När Attityd grundades var det inte på tal om att göra några utvärderingsuppdrag. Det var inte förrän efter några år efter att Sverige gått med i EU som det infördes ett krav på att man skulle ha en extern utvärderare av projekt som beviljades EU-stöd. Det var i början av 2000-talet som det första uppdraget som följeforskare, även kallat utvärderare, landade på vårt skrivbord. Under de senaste åren har vi tagit oss an flera olika utvärderingsuppdrag ifrån olika branscher. Men vad menar man egentligen med extern och löpande utvärdering?

Läs hela artikeln här>>


Attityd tipsar!

100 grader Karlstad är dagen där alla företagare inom Värmland har tillfälle att inspireras, samla på sig kunskap och skapa nya kontakter. Det är en fullspäckad halvdag med föreläsare som delar med sig av sina framgångssagor. Och dagen till ära är Nina konferencier!

Läs en intervjun med henne här>>

Vi byter grafisk profil!

Med nya lokaler byter även Attityd skepnad. Framöver kommer ni kunna se oss i nya färger som visualiserar intrycket av Attityd i Karlstad. Vi väljer bort det rosa för en mer allsidig färgkombination.

Läs mer om varför vi valde att byta profil här>>


Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss, oavsett om det gäller framtida sammarbeten eller en kopp kaffe. Du är alltid välkommen till oss på Attityd. Kontakta oss>>


facebooklinkedinhomepage

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!