Reprints fantastiska kollektion "Swedish Fika" har tagit hela scrapvärlden med storm! En underbar pappersserie i ljusa pastellfärger som passar perfekt till vårens alla scrapbookingkort och alster! Papperna finns i stycke, samt i paper pads med måtten 12"x12" och 6"x6".


Den Italienska tillverkaren Stamperia utvecklar ständigt nytt material för alla oss kreativa konstnärssjälar som bara måste ha mer klet och kladd på pysselbordet! Som nyhet i sortimentet hittar vi bland annat Texture Sand Paste, Modeling Paste, Glossy Gel, Crackle Paste, Glitter Paste, Heavy Body Paste, Snow Paste och många fler! 

Härliga stämpelmotiv för alla smaker! Enkla att stämpla och färglägga med dina favoritpennor! Se fler motiv i nyhetskategorin!

Lawn Fawns stämplar är roliga att färglägga och montera på handgjorda kort. Figurerna är ofta ganska små, och varje set innehåller mängder av användbara stämplar för olika tillfällen. Stämpla, och stansa ut dina motiv med matchande dies.

Foamiran är ett mjukt, tunt skum-aktigt material som du enkelt kan klippa och stansa i med din stansmaskin. Mycket tunnare än vanlig foam som används till pyssel. Klipp eller stansa ut blomblad, värm på medelvärme med strykjärn, och forma sedan bladet hur du vill ha det. Skrynkla foamen mellan fingrarna och dra i det. Limma ihop dina blomblad till en blomma med limpistol. Voilá!

Se vad som händer i bloggen i veckan...

Ta chansen att fynda utgående produkter till nedsatta priser!

Passa på att göra riktiga klipp på märkesvaror, utgående produkter, klassiskt pyssel och scrapbooking-varor! Reservation för slutförsäljning! Om en REA-vara skulle vara slut, stryker vi den från din order, alternativt gör en återbetalning. Om din order är ändrad, står detta markerat på följesedeln som kommer via mail.

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail via kontaktformuläretoch uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser.

Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!