Lika roligt att göra, som att få. Asken är 12 x 12 cm stor, som vid öppning 'exploderar' i flera lager av fickor och fack. De medföljande dekorationsföremålen dekoreras med personliga meddelanden, bilder, utklipp, decoupage m.m. En fantastisk gåva att ge vid födelsedagar, bröllop, dop, konfirmation eller stundet!

Finns i svart, vit eller naturfärgad kartong.

Erbjudandet gäller t.o.m söndag 26 januari 2020, eller så långt lagret räcker.

Den ultimata smarta skärmaskinen

Cricut Maker, den ultimata smarta skärmaskinen. Cricut Maker dig friheten att göra praktiskt taget alla DIY-projekt du kan föreställa dig, från 3D-konst till heminredning, smycken, vinyl, pappersprojekt och så mycket mer. Den har verktygen för att skära hundratals olika sorters material snabbt och exakt, från det mest känsliga tyget och papperet till kartong och läder.

Vilka tillbehör till Cricut Maker vill du se i vårt sortiment?

Eftersom Cricut Maker är en relativt ny maskin på marknaden, kommer vi att utforska olika användningsområden, och lyssna på ER, våra kära kunder! Vad vill DU göra med din Cricut Maker? Vilket material ska vi ta hem? Vilka skärblad behöver du till arbetet? Kontakta gärna kundtjänst för att tipsa om produkter från Cricut!

Tack vare stor efterfråga från er kunder, tar vi hem stämpeldynan Memento Dew Drops från Tsukineko. En vattenbaserad stämpeldyna som passar perfekt till infärgning av bakgrunder, mixed media och stämpling av motiv.

Diamond Dotz är ett fantastiskt nytt hantverk där härliga mönster skapas med små diamant-liknande facetter. Processen att plocka upp de små diamanterna, och placera dem på en färdig mall är enkel, avslappnande och snabb. Välj mellan olika sorters motiv!

Att ha de rätta verktygen är ett måste! Sitter du fortfarande med linjal och skalpell för att skära raka linjer i dina papper, så är det dags att uppgradera sig till en skärmaskin! Välj mellan två storlekar, standard 35 cm eller mini 15 cm.

Gör som proffsen, använd en scoring board och upptäck den kreativa världen inom kortvikning! På ena sidan av plattan finns skår-linjer som hjälper dig vid kortvikning. På andra sidan finns kuvert-mallen, samt figurer som kan embossas (präglas) in i ditt papper med hjälp av det medföljande falsbenet.

Fredag den 14 februari är det Alla Hjärtans Dag och det vill vi uppmärksamma i vår kärleksfulla tävling, där du har chans att vinna ett presentkort hos oss på Kristinas Scrapbooking, värde 500 kr!

Tävlingsregler:

I samband med en beställning, ska du i meddelanderutan skriva en motivering till varför just DU ska vinna presentkortet OCH svara på frågan: Hur många nyheter fick vi in i sortimentet under 2019?

Tävlingen pågår fram till 14 februari 2020, då vi korar vinnaren via ett personligt mail, samt på Facebook och vår förstasida i butiken.

Lycka till!

Nya dies till din stansmaskin! Perfekt för årets högtider! Bröllop, fest och dop!

Försegla på gammeldags vis med vax och sigill på dina inbjudningar.

Detta och mycket mer hittar du i vår nyhetskategori. Välkommen!

Vi älskar att ta hem nyheter! Men för att få plats med alla nyheter, måste vi även låta vissa produkter utgå! Passa på att fynda pyssel och hobby till riktigt låga priser i vår överfulla REA-kategori!

Inspirerande kort till grabbarna i familjen, av DT-Nettan, som fullkomligt älskar serien "Mechanical Fantasy" från Stamperia!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på våra redan låga rea-priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail viakontaktformuläretoch uppge din registrerade e-mailadress. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna och återkommer med en personlig guldkundskod om du är berättigad guldkundspris.

Klicka här för att läsa våra guldkundsregler!

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser.

Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!