Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 28 2019


Hej på er alla

Hej på er alla

I dagens Cheerinfo presenterar vi en del nya ansikten, men även för en välbekant ansikte för de flesta.

Josephine från Malmö och Felicia från Luleå är två av TKs nya tillskott.

En annan Josephine är tillbaka som vikarie hos oss då jag, Kia kommer vara sjukskriven under november och delar av december.

Därav kommer också våra telefontider att dras ner i tid men ni kan självklart fortsatt nå oss men på andra tider än vanligt. Se info längre ner.

Tävlingstränare Preformance Cheer har fått nytt datum och ni kan nu anmäla er till denna.

Vi har idag även gått igenom alla övergångar som inkommit så förhoppningsvis är alla behandlade nu. Tänk på att övergångstiden är 3 veckor och att vi bara gör akuta övergångar i mån av tid.

Ni finner också viktig information om försäkring Bas från Folksam, en av de stora fördelarna som vi nu får ta del av genom vårt medlemskap i RF. Viss av er har haft detta skydd innan genom andra förbund men gå gärna in och läsa vad det innebär så ni har koll för er förening.

Jag kommer vara sjukskriven ett tag nu så nästa vecka kommer inget cheerinfo att skickas ut. För övrigt skall all verksamhet fortlöpa som vanligt och ni når mina kollegor Sofie, Elin och nu Josephine på telefon och mejl som vanligt under denna tid.

Cheerhälsningar

Kia
Föreningskonsulent


Får vi prsentera

Josephine Kalmlund är tillbaka som vikarie under en period för att täcka upp pga sjukskrivning.

Ni når Josephine på hennes mejla josephine.kalmlund@cheerleading.se alt på telefon 076-318 09 47

Ni kommer bla ha kontakt med Josephine om ni ringer på fredagar.


Nya TK medlemmar

Mitt namn är Felicia Rönnkvist och min hemmaförening är Cheer Future där jag var aktiv mellan 2008-2016 och varit ledare sedan 2013. I år är jag tränare för senior Level 2, jag är en av två sportchefer och sitter med som ledamot i vår styrelse. Säsongen 18/19 började jag även utbilda mig till regeldomare och dömde på våren 2019 mina första tävlingar. 

Till mitt uppdrag i TK tar jag med mig erfarenheten av arbetet i en liten förening och synen på tävling utifrån en regeldomares perspektiv. Båda delarna brinner jag enormt för och jag vill se hur man från förbundshåll kan arbeta kring dessa samt utveckla möjligheterna för alla att hålla på med cheerleading, på sina villkor och med ens egna förutsättningar. 


Mitt namn är Josephine Nyman Richt, 28 år från Malmö. Min hemmaförening är Cheer Infinity Athletics, där jag är ledamot i styrelsen, en av två huvudtränare samt tränare. Jag har hållit på med cheerleading sedan 2005 och varit tränare sen 2008. Jag är även svensk domare och har varit det sedan 2012. 

Detta är mitt första år i TK och jag ser framemot att lära mig mer om arbetet i förbundet samt att jag tycker att det ska bli väldigt kul att kunna bidra med att föra svensk cheerleading framåt och kunna bidra till hur vi formar sporten. Då jag under mina år inom sporten haft olika roller både som aktiv, tränare, föreningsrepresentant och domare så kan jag se saker utifrån olika aspekter vilket jag tror är något jag kan bidra med när vi diskuterar olika frågor och att jag kan se olika frågor utifrån olika perspektiv. 

Jag ser verkligen framemot detta år i TK, jag tror att det kommer bli väldigt kul men också väldigt lärorikt och givande!


Efter RF-inträdet omfattas alla våra medlemsföreningar av  ”RF Föreningsförsäkring Bas” som är tecknad i Folksam och betald av RF.

Försäkringen ger försäkringen ett basskydd för föreningen, och varje styrelse måste kontrollera om försäkringen måste utökas. Tex behöver föreningen separat försäkra föreningens egendom, tex dräkter.

Försäkringen innehåller en olycksfallsförsäkring för ideella ledare, tränare, domare, funktionärer och förtroendevalda, men inget för aktiva utövare. Era aktiva är däremot försäkrade genom licensen hos oss.

Här läser du mer om försäkringen:

https://www.rf.se/RFarbetarmed/Samarbetspartners/forsakringar


Tävlingstränare Performance Cheer har fått nytt datum och erbjud nu den 19 januari 2020 i Hudiksvall.

Utbildningen kommer hållas på Aktivitetsfabriken Julle Uniteds danssalar Köpmanbergsvägen 1, 824 50 Hudiksvall.

Anmälan gör ni här!


Telefontider

Under kommande veckor kommer kansliets telefontider att vara begränsade och kommer vara resterande tid fram till jul.

Vi nås fortfarande lättas på mejl.

scf(a)cheerleading.se

Telefontider under vecka 47-51

Tisdagar 13-15 och fredagar 13-15

Tisdagarna har Elin Söderström telefonjour och nås då på 079-3395418

Fredagar har Josephine och Sofie telefonjour och nås då på 076-318 09 47

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!