Nyhetsbrev med senaste nytt från Kristinas Scrapbooking. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Årets efterlängtande julkollektion från Maja Design är inget undantag från tidigare succéer! Tjocka, härliga papper med eleganta mönster som växlar mellan djup kungsblå och gammaldags vinröd. Nu kan julkortsproduktionen börja på allvar!

Hel kollektion 12"x12" 18 ark 219:-

Paper Pad 6"x6" 99:-

6 matchande ark 59:-

Ho ho ho! Med bara 60 dagar kvar till julafton kan det väl vara dags att planera in en mysig pysselkväll med hela familjen!

Pysselkit Julgranar av läderpapper 199:-

Tomtenissens dörr, stege och brevlåda 45:-

Julgranskulor Polardjur av Foam Lera 134:-

Kombinera stort och smått med material från vår kategori "Fairy Garden".

Pyssel Kit "Vintrig Julkula" 13 cm med söta trädetaljer 199:-

Vill du se mer av våra färdiga pysselkit?

Reprint har verkligen överträffat sig själva den här säsongen! En helt fantastisk julserie med alla detaljer som hör julen till! Frostigt ljusblått möter värmande röda toner, med inslag av neutral beige som matchar båda färgerna. Små motiv som passar perfekt till julkort, samt motiv att klippa ut och dekorera med!

Sweet Baby Collection

Förutom den fantastiska julserien, släpper Reprint också en helt ny papperskollektion för dig som går i väntans tider! Papperna är dubbelsidiga, och finns både som pappersblock i 6"x6" och 12"x12", samt lösa singelark.

Längtar du också till den stora dagen med stort J? Påbörja nedräkningen med Nisses lilla loft, där du själv kan sätta upp en miniatyrvärld med dörr, repstege, julgran och andra tillbehör.

Erbjudandet gäller t.o.m. 10 november 2019, eller så långt lagret räcker.

Passa på att fynda utgående produkter!

Priserna gäller så långt lagret räcker! Som guldkund får du 10% rabatt även på rea-priset!

Julmotiv med fåret Lammy blir årets favorit på julkorten! Stämplarna används med akrylblock och stämpeldyna. Kan färgläggas med t.ex. Copic, Chameleon, distresser, Promarker m.m.

Borste till mixed media, chalking och färgning av bakgrunder med t.ex. stämpelfärg. Med ergonomiskt handtag för enkel applicering av färg! Minsta borsten är endast 0,8 cm stor, för att kunna användas till små detaljer!

Ja, jag blev själv ganska chockad över hur många olika paper pads som vi har i sortimentet för tillfället. Men jag har hört att man inte kan få för många papper!


Nya favoriter av paper pads...

Craft Smith Sugar & Sparkle 199:-

Craft Smith Say Freeze 199:-

Craft Smith Floral Romance 199:-

Echo Park - My Favorite Winter 180:-

Echo Park - Warm & Cozy 180:-

Stamperia - Make a Wish 129:-

Reminisce - Gold Christmas 135:-

Reminisce - Santa's Sweater 135:-

Reminisce - North Pole Express 135:-

Craft O Clock - Carols in the Snow 49:-

Altair Art - Festive Bells 79:-

Dixi Craft - Christmas Background 55:-

Bioaktuella Fåret Shaun finns nu som pyssel-kit för den skapande lilla kreatören! Allt du behöver för Fåret Shaun eller hunden Blitzer finns i paketen!

Höststämning i bloggen!

Våra designtjejer i bloggen myser och pysslar med sköna nyheter, och även gamla, säsongsbetonade favoriter. Som t.ex. pumpor i papier-maché!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatter på våra redan låga priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

Följ oss i sociala medier

facebooktwitterinstagram
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!