Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

VI TÖMMMER REA-KATEGORIN

Passa på att fynda pyssel och scrapbooking till pangpriser!! Vi tömmer rea-kategorin och erbjuder nu ca 50% av tidigare rea-pris! 

Vi reserverar oss för eventuella lagerfel! Skulle en produkt vara slut, tas den bort från din order och resten skickas.

Det finns ett fåtal i lager av många produkter, så först till kvarn! Erbjudandet gäller t.o.m 30 september 2019.

Erbjudandet gäller t.o.m. 30 september 2019

Stort set med vackra dekorationsband i olika modeller och material till pyssel, korttillverkning, scrapbooking, smyckestillverkning och presentinslagning. Harmoniska färger som matchar varandra. Totalt 48 st rullar, 2 meter band per rulle.

Oj oj oj, vi fullkomligt älskar hösten!

Missa inte att kika in i vår Nyhetskategori September och utforska alla härliga nyheter som anlänt till butiken! Allt från smyckestillverkning, miniatyrer, rustika ljushållare i trä, smådekorationer till handgjorda kort och givetvis över 100 nya mönstrade papper till alla scrapbooking-lovers!

Vintage-papper till pappersälskaren!

Den italienska tillverkaren Stamperia bjuder på lite olika sorters papper i höst! Vi har fått hem en härlig mix av julpapper och bröllopspapper, som också går att använda till bebis och dop! Det är inte illa! Stamperia är mångsidig...

Dags att fylla på garnförrådet?

Klassiskt garn av 100% bomull. Ett slitstarkt och tåligt garn till såväl stickning som virkning. Certificerade efter Oeko-Tex® Standard 100. Certifiering innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, och innehåller inga kemikalier eller hälsofarliga ämnen. Garnet gör det därför extra bra till bebisar, och hudnära stickade plagg.

Miniatyrer till vinterlandskap!

Skapa miniatyrlandskap i vacker vinterskurd, med snötäckta granar och gnistrande snödrivor. Placera ut figurer, tomtar, änglar och djur i din vintervärld, och njut av ett alldeles unikt vinterlandskap!

Dekorationer till pyssel och scrapbooking!

Dekorativa och prisvärda stämplar och dies från Crealies till! Perfekt till halloweenkort, inbjudningar, julkort och julpyssel!

Under de där mörkgråa dagarna i oktober då regnet öser ner, är det perfekt att plocka fram ett pysselkit och låta kreativiteten flöda! 40 nya pysselkit för olika åldrar, i olika storlekar och prisklasser. Här finns något för alla!

Se vad som händer i bloggen...

Vårt kära design-team har verkligen fått höst-feeling och visar upp det ena alstret efter det andra! Roliga kort, dekorationer till hemmet, mixed media och klassiskt pyssel!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatter på våra redan låga priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!