Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Förbeställning av set nr 3!

Leverans i början av september.

Upptäck Tim Holtz flytande distress oxide på sprayflaska! Precis som dynan, uppstår en oxiderande effekt vid tillförelse av vatten. Mixa och blanda olika färger för att uppnå fantastiska, färgsprakande nyanser på dina kreativa projekt.

Köp alla 12 färger för 699 kr och få fri frakt

Som Guldkund betalar du endast 629 kr för alla 12 färger! Alltså 52:50 styck!

Ett riktigt kanonpris!

Söta papperspåsar från Melissa France's serie Glamour & Grange. Innehåller 4 påsar per förpackning. Minsta påsen är ca 14 cm hög och den största 19 cm. Erbjudandet gäller t.o.m 31 augusti 2019, eller så långt lagret räcker.

Passa på att fynda utgående produkter med upp till 75% rabatt!

Pion Design släpper den mysiga julserien "A Christmas to Remember". En pappersserie full av julstämning och glädje, med toner av midnattsblå, vinrött och mörkgrönt. Matcha med Pions enfärgade cardstock och få rabatt när du köper hela pack!

En kokande häxkittel, dansande skelett och en mystisk svart katt. Det är några av ingredienserna i Echo Parks stämningsfulla halloweenkollektion "Trick or Treat". Matcha papperna med schabloner, dies, stämplar och die cuts.

Nog kan den mysiga höstkänslan infinna sig när man ser så underbara papper! Echo Park har verkligen överträffat sig själva med serien "My Favorite Fall"! Här finns både höstiga pumpor, höstblommor, söta djur och färgsprakande löv. Mixa och matcha med papper, dies, stämplar, schabloner och färdigutskurna figurer.

Härliga Spellbinder dies med klassiska julmotiv. Tunna dies som passar i de flesta stansmaskiner på marknaden. Perfekt till årets julkort!

Spellbinder släpper också nya halloween-dies som passar utmärkt till halloween-kort, album, Trick and Treat, dekoration och fest! Tunna dies som passar de flesta stansmaskiner på marknaden.

Clearstamps Set med höst- och vintermotiv från Little Darlings (LDRS Creative) med härliga detaljer, enkla att färglägga och fästa på handgjorda kort.

Att vi på Kristinas Scrapbooking gillar Prima Marketing har väl inte undgått någon. Och Primas senaste kollektion "Autumn Sunset" är inget undantag. Underbara höstfärger och detaljerade blommor och löv, matchande halvkristaller med glitter och söta skogsdjur i die cut, stickers och chipboard.

För dig som vill hålla kvar sommaren på pysselbordet ett litet tag till, så kommer här en fullkomligt älskvärd serie i pastell och vackra, romantiska motiv: Apricot Honey.

Vill du kasta dig in i vår mest älskade högtid och starta julkortsproduktionen med en enda gång? Då rekommenderar vi Primas tredje serie "Christmas in the Country". En riktigt klassisk serie i rött och grönt med inslag av guld och frostigt glitter.

Du missar väl inte bloggen...

Följ våra duktiga inspiratörer och låt dig inspireras av sensommarens pyssel och idéer! Den här veckan har vi bland annat fått se ett grabbigt kort med cykel, en dörrkrans med dörr, söta skolväskor av papper, vackra grattiskort och en ny framsida till en anteckningsbok.

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatter på våra redan låga priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!