Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ljuva sommartider, ljuva pyssel-tider! Se fler nyheter i nyhetskategorin, och missa inte vår prispressade REAkategori!

Art Impression är en amerikansk stämpeltillverkare från Oregon, som bjuder på härliga, komiska stämplar av hög kvalitet. Ofta medföljer texter som förhöjer motivens mening, vilket gör att stämplarna från Art Impression kan användas på många olika sätt.

Dies, snören och embossingfolders från Crafter's Companion med havstema! Perfekt till scrapbookingkort, albumlayouter, tavlor och mycket mer!

Med detta fantastiska förvaringssystem från Tonic Studios får du ett snyggt och organiserat pysselbord. Korgarna fästs i bordskanten, och kan utökas med fler korgar för att expandera efter behov.

Den silverfärgade, stabila stålramen kläms enkelt fast i bordet. Den har avtagbart och handtvättbart tyg och en förstärkt bas. Perfekt till förvaring av saxar, penslar, pennor, tejp m.m.

Stor rea på bläck till dina Chameleon-pennor! Refillen innehåller 25 ml bläck, vilket räcker till ca 8 påfyllningar. Varje refill kommer med en egen spruta som kan användas om och om igen för påfyllning. Professionellt, alkoholbaserat bläck av hög kvalitet. 

Det är TÄVLINGS-DAGS på Facebook! (Du måste ha ett Facebook-konto för att deltaga.) Surfa in på vår Facebook-sida Kristinas Scrapbooking, gilla oss, och lägg upp en bild på ditt bästa sommarpyssel i tävlingstråden! Vad tycker DU om att göra för pyssel under sommarsolen? Vinnaren utses av en jury, torsdag 1 augusti 2019 på Facebook! Välkommen med ditt bidrag!

Missa inte alla roliga sommarprojekt som visas i bloggen!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatter på våra redan låga priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!