Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommarnytt från Lawn Fawn med användbara stämplar och tillhörande dies (köpes separat). Populära motiv med roliga texter! Se fler nyheter från Lawn Fawn i butiken:

Glitterlim i set med matchande färger och mixade storlekar på glittret. Gör snygga kanter på dina foton, låt blombladen få ett glitterstänk eller förstärk små detaljer på ett tjusigt papper!

Små, små glasflaskor som kan fyllas med paljetter, färgad, sand, glitter och pärlor m.m.

Med kork och ögla för upphängning. Till dekoration i t.ex. dockskåp, titt-skåp, bok-kort m.m.

Ca mått: 2 cm

Vårt sortiment av Montana Sprayfärg utökas med nya färger! Vi välkomnar bland annat 3 nya metalliska färgnyanser: Avocado GreenAztec Gold och Titanium. Den blanka ytfärgen erbjuder en solid finish som kan användas i oändliga sammanhang. Oavsett om du målar en cykel, skapar en mixed media-tavla eller ger nytt liv till gamla möbler, så passar Montana Sprayfärg perfekt!

Det mesta för det lilla och stora kontoret till humana priser. Bli guldkund och få rabatt på alla dina inköp! Vi utökar ständigt vårt kontorssortiment med nya produkter av hög kvalité.

Skärmaskinen på pysselbordet är A och O inom scrapbooking och papperspyssel. Denna praktiska skärmaskin från kvalitetstillverkaren Dahle kommer i snygg lila design och håller garanterat många år tillsammans med dig!

Skapa vackra bakgrunder, unika texturer och marmoreffekter med bländande färgkombinationer.

Nuvo Shimmer Powder är en unik kombination av skimmrande mica powder och färgrika torra färgpigment. Tryck lätt ut pulver på önskad yta, spraya på vatten och se färgerna aktiveras. Kan också blandas direkt med vatten och målas med pensel. Resultatet blir då en gnistrande metallisk vattenbaserad färg.


Roliga vikningar! Twist Pop Up Panel Card med Rose!

Se och lär av Rose, som har gjort en lika utförlig beskrivning som alltid i bloggen! Ett roligt och enkelt pop-up-kort som garanterat blir en hit på sommarens fester och födelsedagskalas!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatter på våra redan låga priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!