Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Alcohol Pearls från Tim Holtz

Äntligen!! Ända sedan releasen i januari har vi väntat på att få hem dessa härliga färger från Tim Holtz och Ranger!

Tim Holtz Alcohol Pearls är en permanent, flytande vätska som ger vacker, skimrande pärlemoeffekt på dina alster. Färgerna går att blanda med varandra, och tillför du Alcohol Ink Blending Solution, kan färgen få oanade mönster!

30% rabatt

Mjukis-Flaska att hänga om halsen. Nu 41 kr.

30% rabatt

Mjukis-Nalle att hänga om halsen. Nu 41 kr.

20% rabatt

PomPoms att hänga i taket till studentfesten. Nu 34 kr.

20% rabatt

Duk av imiterat tyg, 10 meter. Bredd: 125 cm. Nu 120 kr.

Dessa erbjudanden gäller t.o.m 1 juni 2019 eller så långt lagret räcker. Vill du ser mer av våra student- eller rea-produkter?

Välkommen ut i solen, med hav, sand och strandfynd vid vattenbrynet! Denna underbara sommarkollektion av Frank Garcia lovar stort! Dubbelsidiga scrapbooking-papper med gulddetaljer finns både i block och singelpapper. Matcha med färgsprakande blommor, ädelstenar, berlocker, washi tejp, stickers och figurer av chipboard!

Bland Primas blommor och blad hittar du lätt nya favoriter till dina scrapbookingkort och pyssliga alster. Primas pappersblommor håller hög kvalitet och är alltid rika på detaljer. Ingen blomsort är den andra lik. Se alla 20 nya sorter i butiken!

Låt ditt barn bli en byggmästare och skapa sitt eget miniatyr hus med dessa fantastiska produkter från innovativa Cribble Craft. Basen består av 96 delar och kan möbleras med något av våra möbel-kit.

Sovrum

Vardagsrum

Kök

Cribble Crafts produkter är en blandning mellan byggkit, pyssel och leksak. Produkten består i delar av trä som kan matchas och byggas ihop på ett oändligt antal vis. När huset är klart går det utmärkt att lekas med - om och om igen.

Lite annorlunda ramar, eller tittskåp, av metall från populära Prima Marketing, av kreatören Finnabair. Väckarklockan och kannan har en härlig vintagelook och går att altra för att få en unik design. Perfekt till dina mixed media alster.

Har du inte redan provat Prima's Liquid Acrylic Paint, så är det hög tid! Detta är en färg för alla Mixed Media-älskare som njuter av färgblandningar, klara färger och lekfulla nyanser! Färgen blir silkeslen och aningen glansig. Appliceras med pensel på metall, trä, glas, keramik, betong, papp, sten m.m.

Ett album är inte bara en bok med foton. Ett album kan innehålla en hel livstid av minnen. Ett album återskapar upplevelser som du kanske annars hade glömt bort, och tar dig till en svunnen tid där du kan njuta av tiden som flytt. Våra nya post bound-album håller hög kvalitet och går att utöka med fler plastfickor.

Tunna schabloner som tål att användas om och om igen tillsammans med dina favoritfärger och medium! Mått från 18 x 18 cm.

Trots att det är Mors Dag på söndag, så har vi tagit hem en ganska maskulin papperskollektion från Couture Creations. "Gentlemans Emporium" är en härlig serie i mjuka vintagetoner av varm grå, turkos och blå. Papperna är dubbelsidiga och håller måttet 12"x12" (ca 30,5 x 30,5 cm)

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatter på våra redan låga priser! Kontrollera din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!