Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Har du provat Fluid Art Painting?

Lekande lätt, unikt, personligt och otroligt roligt! Det sammanfattar tekniken ”Fluid Art Painting” som tagit pyssel- och konstnärsvärlden med storm.

Det finns olika tekniker för denna typ av målning, men i korthet blandar du Pouring Fluid från Solo Goya Kreul med vanlig hobbyfärg i en plastmugg, rör lätt med en glasspinne och häller sedan den lättflytande färgen över en canvastavla. Med långsamma rörelser tiltar du canvastavlan åt olika håll för att få flytande åar av färg.


Prova På Erbjudande 30% rabatt

Just nu ger vi 30% rabatt på allt du behöver för Fluid Paint-tekniken! Passa på att upptäcka ett nytt sätt att måla, och överraskas av hur bra resultatet blir, även för dig som är ny inom området.

Pouring Fluid 750 ml

30% rabatt
Nu 127 kr. Ord. pris 182 kr

Pouring Fluid 150 ml

30% rabatt
Nu 45 kr. Ord. pris 65 kr

Hobbyfärg Plus Color 60 st olika färger

30% rabatt
Nu 18 kr. Ord pris 26 kr.
60 ml

Canvasdukar i olika storlekar

30% rabatt
Från 12 kr. Finns också i svart.

Glasspinnar 30 st

30% rabatt
Nu 17 kr. Ord. pris 24 kr.

Plus Color Pennor

30% rabatt
Nu 30 kr. Ord. pris 43 kr.
Välj mellan 18 olika färger.

Engångsmuggar 100 st

30% rabatt

Nu 60 kr. Ord. pris 86 kr.

Engångshandskar 10 par

30% rabatt

Nu 10 kr. Ord. pris 15 kr.


Se filmklipp och beskrivning i bloggen!

Inget att göra? Ska vi pyssla?

Ingen panik när surfen tar slut och barnen suckar av tristess. Köp färdiga pyssel-lådor med allt du behöver för en rolig stund tillsammans! Ladda upp inför sommarens semester, eller plocka fram en regnig midsommardag. Välj mellan mängder av olika pyssel-set i webbutiken.

Pysselkit Sjöjungfru

289 kr

Pysselkit Utomjording

289 kr

Nu kan du enkelt göra egna folie-effekter med din Cameo (och även med andra elektroniska skärmaskiner på marknaden). Placera "folie-pennan" i hållaren för skärblad och använd folie från We Are Memory Keepers på dina projekt! Pennan kopplas enkelt med USB direkt i maskinen.

Vackra, prisvärda clearstamps från Couture Creations

Säg det med stil - med vackra silikonstämplar från Couture Creations. Motiven är cirka 5 x 5 cm stora och monteras enkelt på akrylblock.

Två härliga pappers-kollektioner från Graphic 45

Kollektionen "Kaleidoscope" är en något annorlunda serie, med intensiva färger mot svart bakgrund, och motiv från savannens vilda djur. Välgjorda detaljer! En utmanande serie för dig som älskar unika, vilda färgkombinationer och läckra nyansövergångar.

Kollektionen "Bloom" bjuder på härlig grönska och ljuvliga blommor i lila och rosa. Precis som det ska vara med Graphic 45, är detaljerna många och välgjorda. Mönstrade papper och matchande dekorationer tar dig rakt ut i trädgården i en underbar färgkaskad.

Populära och användbara schabloner från Kaisercraft, 14x9 cm

Schablon / Stencil med härliga bakgrunder i mindre format från kvalitetstillverkaren Kaisercraft. Används tillsammans med olika medium och pasta, sprayfärg, bläck, akrylfärg m.m. Perfekt till scrapbooking, mixed media, kortbakgrunder, DIY osv.

Få ordning och reda på dekorations-tejpen med Tape Dispenser Rondell

Washi dispenser rondell från We R Memory Keepers, ett nytt smart sätt att förvara dekorationstejp. Med plats för upp till 30 st tejpsorter och möjligheter att utöka platserna genom att bygga på höjden, kommer denna tejpdispenser att förbättra och underlätta både organiseringen på pysselbordet och användningen av tejpen.


Bygg flera baser på höjden!

Med tillbyggnads-pinne i mitten av Washi-rondellen kan du bygga flera baser på höjden och på så vis utöka din förvaring.

Somriga dies och stämplar från Dixi Craft med motiv till bröllop, fest och dop!

Vill du se mer?

Missa inte våra 350 nyheter i april

Passa på att fynda bland utgående varor och tillfälliga kampanjer!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på REA-priset! Kontrolla din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!