Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


12 NYA FÄRGER DISTRESS OXIDE

Tim Holtz har i dagarna släppt 12 nya färger av Distress Oxide Spray, och vi förväntas få leverans vecka 17. Vid förbeställning av de nya färgerna, skickas hela din order så fort sprayfärgen anländer.

Upptäck Tim Holtz flytande distress oxide på sprayflaska! Precis som dynan, uppstår en oxiderande effekt vid tillförelse av vatten. Mixa och blanda olika färger för att uppnå fantastiska, färgsprakande nyanser på dina kreativa projekt. Perfekt för dig som älskar mixed media, och brinner för klet och kladd!

Trädgårds-Pyssel för miniatyrälskare!

Det populära vår- och sommarpysslet i trädgården fortsätter, och vi har tagit hem ännu fler figurer och miniatyrer till din "Fairy Garden".

Visste du att vi har över 400 miniatyrer i sortimentet?

40% På Mönstrade Papperssugrör

Erbjudandet gäller t.o.m. 29 april 2019 eller så långt lagret räcker.

Gör ett Lollipop Card

Mönstrade sugrör i papp används ofta till "Lollipop Cards". Skapa en snurra, en rosett eller ett runt scrapbooking-kort och fäst på den mönstrade pinnen. Dekorera med blommor, band och andra fantasifulla föremål som gör ditt lollipop-card både roligt och personligt.

Klicka här för att se hur DT-Maria använder sugrör till student-kort!

Nya scrapbooking-papper i ljuvliga färger från Craft o' Clock

Scrapbooking papper med måtten 30,5 x 30,5 cm. Dubbelsidiga. Finns att köpa i stycke, men också i pappersblock.
Härliga band i ljusa pastell-färger!

Band i fin kvalitet, allt från organzaband till satinband och juteband med eleganta vita spetsar! Fler modeller finns i butiken!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på REA-priset! Kontrolla din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!