Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Stor rea på utgående stämplar och dies

Upp till 50% rabatt på utvalda dies och stämplar som ska utgå ur sortimentet. Rean gäller så långt lagret räcker. 

Härliga Påsknyheter Från Echo Park

Påskkollektion "Easter Wishes" är perfekt till påskkort och påskpyssel. Papperna innehåller klassiska motiv med kaniner, påskägg, morötter, vårblommor och passande texter i pastellfärger. Matcha med stickers, chipboard och die cuts.

Vårnyheter! Lyxiga dies från Spellbinder

Tunna metalldies från Spellbinder som passar de flesta stansmaskiner på marknaden. Vackra detaljer och unika designer som ger det lilla extra till dina kort.

200 nyheter i mars som du inte får missa!

Stort tack till alla er som skickade in en ansökan om plats i vårt design-team! Det var en svår utmaning för oss att plocka ut endast 3 inspiratörer, men vi har nu glädjen att välkomna Rose, Nettan och Martina som är superspända på att få komma igång! Först ut är Rose, som presenterar sig i bloggen i idag!

Klicka här för att komma till bloggen!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på REA-priset! Kontrolla din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!