Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Nu söker vi nya inspiratörer till Kristinas Scrapbookings blogg!

 Är du sugen på ett kreativt designuppdrag, där du får skapa, pyssla och uttrycka din idérikedom och fantasi? Att blogga för Kristinas Scrapbooking innebär att presentera ett pyssel- och hobbyprojekt i bloggen en gång per vecka, där DU visar upp något handgjort, sponsrat med vårt material. Du ska också kunna skriva om ditt verk, fotografera, och länka till de produkter i shoppen som du har använt. Ett stort plus i kanten är att du också har kunskap om sociala medier, och har möjighet att filma medan du skapar, för att kunna nå våra YouTube-följare.

Inte bara scrapbooking...

Det du gör i bloggen, visas inte bara för våra kunder i webbutiken, utan även på Facebook, Instagram, Twitter och Pinterest. Du når tusentals pysselsugna läsare varje dag! Dina inlägg kan handla om DIY, inredning, re-cycling, garnprojekt, målning, klassiskt pyssel med barn, för att nämna några områden.

Vi vill veta mer om dig!

Skriv några rader om dig själv och maila till oss. Bifoga även bilder på alster och hantverk som du har gjort. Vi kommer sikta på en 1-års period med dig i blogg-teamet, varpå du får hemskickat inspirerande material ca varannan månad. Allting du gör, får du behålla.

support@kristinasscrapbooking.se

Skapa glamourösa folie-effekter på dina handgjorda kort!

Detta är en enkel version av folie som varken behöver strykas eller lamineras. Det räcker med lim. Den kan överföras på kartong, papper, sten, glas, trä m.m, och finns i 8 härliga färger.

Just nu får du 15% i prova-på-rabatt! Erbjudandet gäller t.o.m 28 februari 2019.


Färdiga folie-mönster som gnuggas fast

Testa vår limfolie i färdiga mönster-ark! Du kan enkelt gnugga fast färdiga mönster på ditt scrapbooking-kort, för att få läckra folie-detaljer!


Se steg-för-steg-guide i bloggen!

Var med i utlottningen av detta härliga MELLO-kit med glitter och glamour

För att vara med i utlottningen, skriv "MELLO" i meddelanderutan när du gör en order! Vi drar en vinnare fredag 1 mars, som presenteras på förstasidan i webbutiken, samt i personligt mail till vinnaren!

Ljuvliga papper och dekorationer från Primas nya serie "Poetic Rose"

Vem kan motstå Prima Marketings underbara papper med inslag av metallisk guldfolie, och matchande blommor, washi-tape, rhinestones och fjärilar! Här våras härliga vårkort!

Härliga vårnyheter, scrapbookingpapper 12"x12" från 13@rts

Kollektion "Blue Magnolia" i grått och blått, med vackra detaljer av blommor och fåglar. Perfekt till alla vårliga pysselprojekt.

Murrigt och mystiskt med kollektionen "His and Hers", passande till manliga kort.

Spännande kontraster mellan svart och romantisk babyrosa i kollektionen "Rose Fields".

Påsknyheter från Lawn Fawn!

Stämpla, färglägg och stansa! Lawn Fawns söta motiv är enkla att färglägga och kombinera med varandra. Matchande dies köps separat om du vill kunna stansa ut dina målade motiv.

Se fler nyheter från Lawn Fawn i webbutiken!

25 nya chipboard-figurer

Noggrant laserutskurna die cuts i lätt böjlig chipboard. Otroliga detaljer som ger dina alster en fantastisk look. Figurerna kan målas och sprayas, eller färgas med t.ex. distress.

Fynda på rea - Först till kvarn!

Just nu gör vi rum för mer vårnyheter, och sänker priserna på mängder av utgående produkter!

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på REA-priset! Kontrolla din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!