Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Update #1 2019 - Nyhetsbrev från CAD Studion

Fredagen den 15 februari 2019


Det började med en grundkurs i AutoCAD

I höstas kom Thomas Dahl i kontakt med CAD Studion i syfte att fräscha upp sina kunskaper i AutoCAD.

Idag står han på tur för fördjupningskursen, men har också skaffat sig PDF-verktyget Bluebeam. En investering som visat sig vara både tidsbesparande och säkrare för såväl inmatningsfel som uppföljning och revideringar.

Läs mer >>>


Du har väl inte missat att vi säljer Bluebeam direkt via vår hemsida?

Just nu får du 200 kr rabatt när du beställer! Läs mer och beställ här >>>


Tips & Trix i 3ds Max

Från och med 3ds Max 2017 har Autodesk valt att gå ifrån Mental Ray renderaren (Nvidia) till Solid Angles Arnold renderare. Arnold utvecklades för film- och spelindustrin men används även för arkitekturvisualiseringar. Eftersom det är en fysisk renderare, precis som Mental Ray, underlättas material och ljussättning, vilket gör bytet till Arnold smärtfritt. Arnold har blivit lite av en standard för industrin och används idag bland annat i programmen 3ds Max, Maya och Cinema 4D.CAD Studion erbjuder även anpassade utbildningar för att möta era behov i er vardag. Genom fokus på metodik vill vi stötta er i ert arbete utifrån era förutsättningar och er arbetsmiljö. Hör av er till oss om ni vill veta mer om möjligheterna med ett anpassat utbildningspaket.


Besök gärna vår hemsida eller följ oss i våra sociala kanaler.

linkedinfacebookyoutubehomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.