Nyhetsbrev från Kristinas Scrapbooking med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Det är julstädning på schemat och vi behöver lite hjälp att lätta på lagret så att vi kan damma av hyllorna! Kanske kan du hitta de sista julklapparna, eller utöka pysselförrådet inför lediga juldagar?

Varje år lägger vi in tusentals nya papper hos Kristinas Scrapbooking, och för att göra plats åt alla nya papperskollektioner, måste vi ibland rensa i våra hyllor! Välkommen att fynda!

Passa på att fynda utgående scrapbooking-kollektioner med papper, matchande stickers, chipboard och dekorationer! Som t.ex. den här frostiga vinter-serien från Echo Park.

Utnyttja din guldkundskod och få ytterligare rabatt på REA-priset! Kontrolla din guldkundsnivå genom att skicka ett mail till support@kristinasscrapbooking.se. Vi gör en manuell kontroll på dina köp under de senaste 365 dagarna.

Du har väl inte missat att vi säljer kvalitativ stearin och paraffin för både stöpning och gjutning av ljus? Passa på att kika in i sortimentet och få inspiration!

Julpyssel med vänner och familj i mellandagarna? Vi har allt du behöver!

Vi tar inte ansvar för eventuell försening med Schenker, men gör givetvis det bästa vi kan för dig och dina julklappar!

facebooktwitterinstagrampinterest

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel! Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!