Nyhetsbrev från Deckarhyllan med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Deckarhyllnas logga

Nyhetsbrev 4 - september 2018

Deckarhyllan på Bokmässan!

Hej alla deckarvänner!

Det är dags för bokmässan i Göteborg. Den startar på torsdag 27 september och avslutas på söndag den 30 september på Svenska Mässan i Göteborg.

Deckarhyllan delar monter med förlaget Historieporten och vi återfinns i B-hallen i monter B03:49. Klicka på kartan nedan för att förstora den, vi finns i det röda ringen i Hall B.

Kom gärna förbi och prata deckarklassiker med oss och passa på att köpa alla våra fem böcker till mässpris!

1. Erle Stanley Gardner: Perry Mason och Fallet med den anklagade advokaten - Advokat Perry Masons första fall (från 1933) + en extra Mason-novell.

2. Ellery Queen: Kungen är död (från 1952) + en extra Queen-novell

3. Earl Derr Biggers: Huset som saknade nyckel- Charlie Chans första fall (från 1925)

4. Erle Stanley Gardner: Perry Mason och fallet med den mördade miljonären - Perry Masons andra fall (från 1933) + en extra kortroman med Mason.

5. Carter Dickson: De försvunna fotspåren - Sir Henry Merrivale (H. M.) konfronteras med ett "omöjligt" brott på engelska landsbygden (från 1934) + en extra Dickson-novell med Överste March.

Vänliga deckarhälsningar,


Håkan Andersson & Lennart Guldbrandsson

Följ gärna Deckarhyllan på Facebook och Twitter !

Dela nyhetsbrevet på Facebook

Dela nyhetsbrevet på Twitter

P.S. Vill ni komma i kontakt med oss är e-postadressen: info@deckarhyllan.comDu får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, skicka ett mejl till: info@deckarhyllan.com