Inspiration och nyheter från Longcoast Living. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


DAGENS JULKLAPPSTIPS

Visst är det en härlig känsla att hitta den perfekta julklappen till någon man tycker om? Här ger vi nya julklappstips varje dag fram till jul!

Julklappstips från Longcoast Living
Julklappstips 2016

Stickat kuddfodral, champagnekylare och klassiska ljusstakar. Bricka "Wellington" i skinn från Balmuir och lykta i skinn/glas från samma leverantör. Förbeställ redan nu för leverans innan jul! Snygga servettringar i skinn från Balmuir, här med randiga tygservetter från Chamois.

EN VACKER DUK

En vacker duk till mamma och pappa som älskar att bjuda på middag? Eller till syster som precis flyttat? Från Chamois hittar du en uppsjö av Dukar i vackra färger och mönster, nedan ser du några exempel.

Servettring i skinn från Balmuir

JORDIGA TONER GER VÄRME

Nyheter från Chamois är den fina sammetkudden i nougat med broderat emblem och linnekudden med silvertryck. Pläden i varm beige passar utmärkt till. Lampfoten i vit keramik heter "Puro", här med en lampskärm i rotting.

Jordiga toner från Chamois
Jordiga toner från Chamois

Linnekudde med silvertryck, sammetskudde i puder, beige pläd, sammetskudde nougat med brodyr.


BLÅ FAVORITER

Kuddar i nedtonat blått, sobert grått tillsammans med puderrosa och silver och / eller mässing ger en lugn och sober känsla. 

Kuddar från Chamois

Mixa kuddar i sammet med lite kraftigare i borstad bomull och broderade kuddfodral med lyster. Funkar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet! Textilier från Chamois, lampfot "Montecito" med Blå lampskärm.


VÄLKOMNANDE ENTRÈ

Med en hatthylla i mässing, matchande paraplyställ, skobricka i metall (på kampanj just nu) och ett mässingfärgat skohorn har du alla förutsättningar att hålla hallen snygg och välkomnande! Bra belysning är naturligtvis också en fördel; mässings/bronsfärgade vägglampan "Brooklyn" med utanpåliggande sladd för enkel inkoppling. 

Inredning hall
Vägglampa i mässing

SHOPPA MÄRKET

Balmuir

Från Balmuir hittar du produkter i finaste läder. Tidningskorgar, smyckeskrin, servettringar, klockskrin med mera.

Grand Design

Unna dig lyxiga sängläder från Grand Design! Allt sänglinne är skräddarsytt i Portugal och har en fantastisk kvalitet.

Longcoast Living

Skobricka

Skapa ordning i hallen och skydda golvet från smutsiga skor! Skobrickan finns med tre olika mönster.


facebookinstagrampinterest

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.