Nyhetsbrev med senaste nytt från Longcoast Living. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


DAGENS JULKLAPPSTIPS

Visst är det en härlig känsla att hitta den perfekta julklappen till någon man tycker om? Här ger vi nya julklappstips varje dag fram till jul!

Julklappstips från Longcoast Living
Julklappstips 2016
Servettring i skinn från Balmuir

Stickat kuddfodral, champagnekylare och klassiska ljusstakar. Bricka "Wellington" i skinn från Balmuir och lykta i skinn/glas från samma leverantör. Förbeställ redan nu för leverans innan jul! Snygga servettringar i skinn från Balmuir, här med randiga tygservetter från Chamois.


VILSAMT OCH SNYGGT MED BLÅTT I HÖST

Höstens kuddnyheter går i nedtonat blått, sobert grått tillsammans med puderrosa och silver och / eller mässing. Mycket snyggt och elegant!

Kuddar i blått från Chamois
Kuddar från Chamois

Mixa kuddar i sammet med lite kraftigare i borstad bomull och broderade kuddfodral med lyster. Funkar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet! Textilier från Chamois, lampfot "Montecito" med Blå lampskärm.


VÄLKOMNANDE ENTRÈ

Med en hatthylla i mässing, matchande paraplyställ, skobricka i metall (finns med tre olika mönster) och ett mässingfärgat skohorn har du alla förutsättningar att hålla hallen snygg och välkomnande! Bra belysning är naturligtvis också en fördel; mässings/bronsfärgade vägglampan "Brooklyn" med utanpåliggande sladd för enkel inkoppling. 

Inredning hall
Vägglampa i mässing

SHOPPA MÄRKET

Balmuir

Från Balmuir hittar du produkter i finaste läder. Tidningskorgar, smyckeskrin, servettringar, klockskrin med mera.

Grand Design

Unna dig lyxiga sängläder från Grand Design! Allt sänglinne är skräddarsytt i Portugal och har en fantastisk kvalitet.

Longcoast Living

Skobricka

Skapa ordning i hallen och skydda golvet från smutsiga skor! Skobrickan finns med tre olika mönster.


facebookinstagrampinterest

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.