Nyhetsbrev med senaste nytt från Longcoast Living. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


LAMPNYHETER

De vackra paisleymönstrade lampskärmarna i blått eller grått finns i två storlekar. Här sitter den stora skärmen på lampfoten "Montecito".

Paisleymönstrade lampskärmar i blått eller grått

Kinesisk lampfot.

Nyss inkommen är även den vackra kinesiska lampfoten i porslin med fat, höjd 30 cm. Här med en handsydd, veckad lampskärm.


HÖSTNYHETER I BLÅTT

Höstens kuddnyheter går i nedtonat blått, sobert grått tillsammans med puderrosa och silver. Mycket snyggt och elegant! Mixa kuddar i sammet med lite kraftigare i borstad bomull och broderade kuddfodral med lyster.

Bild: Longcoast Living
Kuddar i blått från Chamois

Det broderade kuddfodralet från Chamois har en fin lyster i blått och silver. Matcha gärna med med de enfärgade kuddfodralen! De bakre kuddfodralen i lite kraftigare, borstad kvalitet finns i en dov, blå nyans, grått och grått med en yta av silvermetallic.


LYKTOR FÖR STILRENT HÖSTMYS

Olsson & Jensen är för oss en ny leverantör och från dem kommer bland annat de fina glaslyktona i vitt och brungrått. De större storlekarna är riktigt rejäla och kan även användas som vaser. Blanda storlekar och färg i grupp eller två av samma storlek för en mer stilren look!


ORDNING OCH REDA I HALLEN I HÖST

Hösten är här och med den kommer regn och rusk. Med den skobrickan i metall med bronsfinish håller du ordning på skor och stövlar. Den är inte bara snygg, den håller även golven rena från smuts! Den finns nu med tre olika mönster.

Skobricka i metall
Skobricka i bronsfärgad metall med stjärnor.

SKAPA INBJUDANDE DUKNINGAR I HÖST

En champagnekylare förhöjer garanterat feststämningen!

Champagnekylare
Dukning i växthus
Bild: Chamois

En av höstens nyheter från Chamois heter "Floral" och finns i beige/rose som på bilden ovan eller i blue/black. Visst blir man sugen på att ställa till med höstfest?

Bild: Chamois

Den fina duken "Amrita" med ett nytt paisleymönster finns i olika fina färger med matchande handdukar och servetter i tyg

Servettring Balmuir

Servettring i skinn

Från Balmuir har vi ett antal snygga och välgjorda produkter i skinn; bland annat de klassiska servettringarna.

Amrita Blue från Chamois

Dukar och servetter

Matcha gärna de paisleymönstrade dukarna med de randiga tygservetterna ur serien Amrita!


SHOPPA MÄRKET

Balmuir

Från Balmuir hittar du produkter i finaste läder. Tidningskorgar, smyckeskrin, servettringar, klockskrin med mera.

Grand Design

Unna dig lyxiga sängläder från Grand Design! Allt sänglinne är skräddarsytt i Portugal och håller otroligt hög kvalitet.

Olsson & Jensen

Olsson & Jensen är en av höstens nya leverantörer hos Longcoast Living. Här hittar du snygga lyktor och vackra fat.


facebookinstagrampinterest

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.