Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Bild: Longcoast Living

HÖSTNYHETER I BLÅTT

Höstens kuddnyheter går i nedtonat blått, sobert grått tillsammans med puderrosa och silver. Mycket snyggt och elegant! Mixa kuddar i sammet med lite kraftigare i borstad bomull och broderade kuddfodral med lyster.

Det broderade kuddfodralet från Chamois har en fin lyster i blått och silver. Fint att matcha med de enfärgade kuddfodralen!

De bakre kuddfodralen i lite kraftigare, borstad kvalitet finns i en dov, blå nyans, grått och grått med en yta av silvermetallic.


LYKTOR FÖR STILRENT HÖSTMYS

Olsson & Jensen är för oss en ny leverantör och från dem kommer bland annat de fina glaslyktona i vitt och brungrått. De större storlekarna är riktigt rejäla och kan även användas som vaser. Blanda storlekar och färg i grupp eller två av samma för en mer stilren look!


Lyktor från Olsson & Jensen

INBJUDANDE DUKNINGAR

Dukning i växthus
Bild: Chamois

En av höstens nyheter från Chamois heter "Floral" och finns i beige/rose som på bilden ovan eller i blue/black. Visst blir man sugen på att ställa till med höstfest?

Floral

Floral här i blue/black. Det finns även matchande kökshanddukar i 2-pack; en med rutmönster och en blommig.

Amrita

Den fina duken "Amrita" med ett nytt paisleymönster finns i olika fina färger med matchande handdukar och servetter i tyg.

Servettring Balmuir

Servettring i skinn

Från Balmuir har vi ett antal snygga och välgjorda produkter i skinn; bland annat de klassiska servettringarna.

Amrita Blue från Chamois

Dukar och servetter

Matcha gärna de paisleymönstrade dukarna med de randiga tygservetterna ur serien Amrita!


SHOPPA MÄRKET

Balmuir

Från Balmuir hittar du produkter i finaste läder. Tidningskorgar, smyckeskrin, servettringar, klockskrin med mera. Perfekta presenter!

Grand Design

Unna dig lyxiga sängläder från Grand Design! Allt sänglinne är skräddarsytt i Portugal och håller otroligt hög kvalitet.

Longcoast Living

Håll ordning på alla skor och stövlar med en skobricka i hallen! Den är inte bara snygg utan håller även golvet rent från smuts. Finns med tre olika mönster.


facebookinstagrampinterest

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.