Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


KLASSISKT PORSLIN

Efterfrågan på blått och vitt porslin är alltid stor och vi har fått  hem några fler modeller av vackra lockurnor och en vas. Porslinet gör sig fint såväl i det klassiska hemmet som det i moderna! 


DUKA VACKERT I HÖST

Floral

En av höstens nyheter från Chamois heter "Floral" och finns i beige/rose som på bilden ovan eller i blue/black. Visst blir man sugen på att ställa till med höstfest?

Amrita

Den fina duken "Amrita" med ett nytt paisleymönster finns i olika fina färger med matchande handdukar och servetter i tyg.


SHOPPA MÄRKET!

Balmuir

Från Balmuir hittar du produkter i finaste läder. Tidningskorgar, smyckeskrin, servettringar, klockskrin med mera. Perfekta presenter!

Grand Design

Unna dig lyxiga sängläder från Grand Design! Allt sänglinne är skräddarsytt i Portugal och håller otroligt hög kvalitet.

Longcoast Living

Håll ordning och reda på skor och stövlar med vår snygga skobricka! 100 rabatt på alla förbeställningar. Leverans slutet av september.


facebookinstagrampinterest

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.